Doakan kesejahteraanKU…

Alhamdulillah seinfiniti kesyukuran aku panjatkan kesyukuran tak terkira kehadrat Ilahi kerana masih memberi peluang dan ruang untuk bernafas di bumi ini. Tanggal 8 September merupakan tarikh keramat bagi diriku keran pada tarikh inilah aku diputerakan. Sungguh terharu dengan ingatan daripada rakan-rakan yang telah manyambut hari kelahiran yang ke-19 pada kali ini dengan kejutan yang sangat mengembirakan. 8 September yang lepas semasa berada di KLIA, kami telah sama-sama menyambut hari jadi saya dengan memotong kek yang dihadiahkan oleh rakan-rakan MPP KMKN yang lepas. Saya sungguh terharu dengan ingatan daripada rakan-rakan semua. Terima kasih saya hulurkan kepada sahabat-sahabat daripada MPP KMKN, Syabab Group dan lain-lain. terima kasih semua…

Advertisements

About syazwan

Penulis merupakan mahasiswa tahun ketiga Fakulti Ekonomi dan Pentadbiran Universiti Malaya. Terkini merupakan YDP PMIUM. Mantan MT MPMUM 08/09. Juga merupakan bekas pelajar Kolej MARA Kuala Nerang dan Maahad Muhammadi Lelaki.
This entry was posted in Dairi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Doakan kesejahteraanKU…

  1. jingga biru says:

    tahniah kepada anta kerana telah menjangkau usia 19 tahun ….semakin meningkat usia maka semakin banyak halangan yang terpaksa kita tempuhi .Namun diharapkan kepada anta supaya dapat menempuhi dengan cekal dan sabar ….selamat hari lahir ..

  2. huessnaa says:

    happy besday to u lah!haha. mst hang terkezuuttt kan?wahahaha.
    check out my blog orait.!http://huessnaa.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s